Realtor

39curved

22 Pasture Close

Overview

Melyek a póker különböző változatai?

Poker az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon, amelyet több millió ember élvez sok kultúrában. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a póker néhány fő típusát, és mi teszi mindegyiket egyedivé. De tudtad, hogy valójában sok különböző pókerváltozat létezik, amelyek mindegyike saját egyedi szabályokkal, stratégiákkal és játékkal rendelkezik? A játékosoknak a flop előtt kell fogadniuk Kevésen módosított. Csak két játékos vesz részt a játékban, és mindegyikük három kártyát oszt ki.

Az Omaha-t ugyanúgy játsszák, mint a Holdem-t, kivéve, hogy a pot nagyobb lehet. Ha mindketten a legjobb 5 kártyás kezet tartják, akkor a potot felére osztja Ha az ellenfeled tartja a legjobb 5 kártyás kezét, akkor a potot felére osztod. Ha a legjobb 5 kártyás kezet tartja, akkor a potot felére osztja. És ez is egy bonyolult döntés, mert meg kell, hogy az értékelés alapján több tényező, mint csak egy kéz.

Egy másik dolog a módszer összehajlásával kapcsolatban az, hogy ha a játékos egy átlagos értékpárral (10 és deuces, hu.mypokersecret.com ha számít) összehajlik, és a kereskedőnek nincs flush vagy egyenes táblája, ez rossz képet adhat a játékosnak néha egy kiszámított mozdulatot tesz, és összehajlik az egész kéz. Mit csináltam a kezemben lévő erőforrásokkal? Ilyen esetekben nem lehet csak hagyni, hogy mások csak egy kézben nyerjenek, nekik van tudásuk a többi kézről, igaz?

Íme néhány kérdés, amit fel kell tennie magának, mielőtt úgy dönt, hogy összecsukja: Volt-e, amire szükség volt a kéz folytatásához? A kezed összecsukása nagyon fontos a bankrollod számára. Hány emelést kapok most? Vannak esetek, amikor a kezét úgy gondolja, hogy hosszú távon előrébb lesz, amikor valójában ez időpocsékolás lehet. Ezekben az időkben a döntés, hogy összecsukja gyakran helytelen. Javasoljuk, hogy olvassa el a megbeszélést, és döntsön saját maga Számos példát találhat az online összecsukható helyzetekre a különböző fórumokon.

Tehát mi az igazi játék? Lehet, hogy egy asztal, több asztal, vagy valami más (lehet, hogy vak fogadás nélkül fogadás előtt minden kéz). Egy valódi játékot emberek (vagy ritkán számítógép) asztalán játsszák. Ha megpróbálsz blöffölni, győződjön meg róla, hogy a lehető legmagasabb kezed van. Például, ha a flop jött A 10 9, akkor lehet, hogy egy pár ász. Ha van egy pár tucat, akkor nem fogja megnyerni a kezét, így meg kell hajtani.

Ez egy játék, ahol meg kell blöffölni, így próbálja meg, hogy hihető. Poker: A póker olyan kártyajáték, amelyet két vagy több játékos játszik. Ez egy változata a kártyajáték úgynevezett Draw Poker, de a póker a fogadási rendszer más. Ez minden, amit gondolhatok egyelőre, de remélem, hogy segít. Az első játékos, aki felemeli a tétet az első fogadó, és az utolsó játékos, aki felhívja a tétet az utolsó bettor.

Daily Views

Write a Review

Compare Properties
Add properties to compare.