Realtor

467jobeykonno

32 Larch Grove

Overview

Hoe speel je poker?

In de echte wereld zullen spelers waarschijnlijk gebruiken wat voor hen werkt, https://www.comparebuzz.net/nl maar ik voel dat het gebruik van het beste geschikte spel voor een speler iedereen ten goede zou komen. De meeste spellen worden gespeeld met Texas Hold ‘Em poker of Pot Limit Omaha, maar niet alle spellen worden noodzakelijkerwijs op die manier gespeeld. Ik dacht dat ik zou vragen of iemand wist wat de belangrijkste vaardigheid was voor een pokerspeler. Ik heb een pauze genomen van het spelen en overweeg nu om advies te krijgen over wat ik moet werken om mijn spel te verbeteren.

Denk je dat het kennis van handen, bluffen, weddenschappen bereik, enz. Weet hij eigenlijk hoe hij het spel moet spelen? Bijvoorbeeld, wat zou u zeggen de belangrijkste vaardigheid is voor een pokerspeler? Ik ben een geavanceerde pokerspeler voor een aantal jaren en ik heb altijd het gevoel dat ik ver in mijn vaardigheid. Maar de laatste tijd speel ik tegen een nieuwe tegenstander die veel meer ervaren is dan ik en hij heeft me vaak met zeer grote hoeveelheden verslagen.

De vraag die we onszelf moeten stellen is over wat we hier praten? Als we weten dat onze tegenstander een slechtere hand heeft dan dat, dan moeten we onze kansen op het winnen van de hand kunnen verbeteren. Als we onze hand op de rivier krijgen, zullen we onze kansen op het winnen alleen verbeteren van 1 in 5 (20%) tot 1 in 3 (33%). Dat betekent echter nog steeds dat er slechts 5% kans is dat we de hand winnen, omdat we onze kansen alleen verbeteren van 1 in 16 (6%) tot 1 in 4 (25%).

Als de beste hand die we kunnen hebben AA is, wat is dan de kans dat we een hand met AA winnen? Het ding dat ik hou van dit forum is hoeveel mensen hier, zelfs na al die jaren, nog steeds iets nieuws leren elke keer dat ze posten. Ik denk dat de belangrijkste vaardigheid die nodig is in poker is gezond verstand. Als je elke keer geslagen wordt weet je niet waarom. Wat het ook mag zijn, je moet opnieuw lezen wat je denkt dat je weet en het goed bestuderen.

Wat je hebt gelezen in het boek dat je denkt dat je weet hoe te spelen, ga met wat je hebt gelezen. Misschien heb je meer ervaring nodig of misschien hebben de andere spelers je gewoon om een reden verslagen. Je hebt misschien het gevoel dat iemand je probeert te benutten. Ik denk echt dat de belangrijkste vaardigheid is om te weten hoe om te gaan met de psychologische aspecten van poker. Je hebt misschien het gevoel dat je je geld weg wilt gooien. Leren hoe je je emoties kunt beheersen en je geest kunt concentreren helpt je om in het spel te blijven.

Daily Views

Write a Review

Compare Properties
Add properties to compare.